dimecres, 22 de maig del 2019

FESTA GRADUACIÓ I FI DE CURS 2018/19 - 21.06.19


 

Benvolgudes famílies,
Ens acostem al final de curs i com sabreu, l’apima organitza una festeta. Aquesta serà divendres dia 21 de juny a les 19:30 hores al pati de l’escola.
En primer lloc, hi ha la foto conjunta de final de cicle dels alumnes de 5 anys que acaben la seva etapa d’educació infantil i es preparen pel pas a primària.  Seguidament hi haurà la graduació dels de 6è d’educació primària, que pujaran al cadafal, un a un, per recollir la seva orla de mans de les tutores.
Desprès hi ha el torn de les actuacions lliures, és a dir, que si hi ha aules o grups d’amics/amigues que vulguin preparar algun ball, cantar una cançó,... ho poden fer.
Els grups s’hauran de posar en contacte amb la tutora per confirmar si la música que han elegit està permesa per posar dins l’escola.
Per les actuacions cal emplenar la part d’abaix de la circular que haureu rebut en paper i deixar-la, juntament amb l'usb de la música, a la bústia de l’apima, abans de les 14:00 hores del divendres 7 de juny. La duració màxima de cada grup serà de 3 minuts.


Per acabar, soparem tots junts de “PA A TALECA”. Cada un ha de dur la seva taula i cadires i en acabar recollir, d’aquesta manera tots ajudem i en un moment està tot en ordre.
Més endavant vos confirmarem si les famílies dels alumnes de 5è d’Educació Primària tindran una paradeta PRO-VIATGE ESTUDIS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada