dimecres, 16 de desembre del 2020

BÚSTIA REAL

Nins i nines del Molí d'En Xema!! Com esteu?? Enguany sabeu que és un any especial, diferent en molts d'aspectes. Sigui com sigui, esteu demostrant que sou herois i heroïnes! 

Com segur que recordeu, cada any per aquestes dades arribaven del llunyà Orient el patges dels Reis Mags, per recollir les cartes dels alumnes del Molí d'En Xema, les vostres cartes.

Enguany, però, han vengut d'incògnit! Com sabeu, s'han de mantenir distàncies... Ens han deixat una bústia per a què tots i totes hi pugueu dipositar la vostra carta. Romandrà al centre fins el proper dimarts dia 22. El vespre, quan ja sereu tots a dormir, passaran a recollir-les per fer-les arribar a les mans màgiques dels vostres Reis, que de ben segur i malgrat tot, faran els possibles per complir les vostres il·lusions!! Per cert, el rei Baltasar vos vol fer arribar dues paraules:  "Nines i nins d'es Molí d'En Xema, si a dia d'avui trobau que vos falten dies de bonda per fer, encara hi sou a temps! Enguany, amb tot lo estem vivint, no serem molt exigents, de totes formes!"

Ja ho sabeu!! Preparau aviat la carta, i posau-la a la bústia!! Com sempre,  i malgrat tot, no faltarà la màgia d'aquests dies!!!


Junta Directiva APIMA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada